Az ÉLETMÓD COACHING egy olyan személyes fejlesztő folyamat, ami elősegíti az egészséges életmód irányába tett tartós viselkedésváltozás kialakítását.

A coaching együttműködés hasonlít ahhoz, ahogy az edző foglalkozik a sportolójával: feladatokat ad neki, figyelemmel kíséri, visszajelzéseket ad, motiválja, és kihozza belőle a legtöbbet. Lényegében abban segít, hogy az illető a lehető legjobb formáját érje el. Pontosan ez a coaching célja is.

Hogyan működik?

A coaching együttműködés nem egy egyszeri találkozás, hanem egy folyamat, mely több ülést foglal magába. A találkozók alkalmával feltárjuk a jelenlegi helyzetedet, és a célokat, amiket szeretnél elérni. Ezt követően felállítunk egy akciótervet, amit el is kezdesz alkalmazni, és a követő ülésen ki is tudunk elemezni, levonva a tapasztalatokat és tanulságokat, amik alapján tovább finomítjuk a stratégiádat. Így a megoldás teljes mértékben Rád lesz szabva, ezért nagyon hatékonyan fog működni.

Milyen területeken segíthet?

Az életmód coaching elsősorban az életmód átalakítására fókuszál, beleértve a táplálkozási és testmozgási szokások átalakítását is. Ezen keresztül segíthet az egészség fokozásában, az ideális testsúly elérésében és megtartásában, az alakformálásban, az önbizalom növelésében, a motiváció fenntartásában, és mindezeken keresztül a testi-lelki jóllét fokozásában.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlom, akikre jellemzőek az alábbiak:

  • Elégedetlen vagy a jelenlegi egészségi állapotoddal és/vagy alakoddal
  • Szeretnél jobb formába kerülni, és egészségesebbé válni
  • Szeretnéd növelni az önbizalmadat
  • Nem tudod pontosan, hogyan kezdj neki a változtatásoknak (pl. milyen étrendet kövess vagy milyen típusú edzésbe fogj)
  • Nem vagy benne biztos, hogy a motivációd ki fog tartani, ezért szükséged van a támogatásra

Ha ezek közül több is igaz Rád, akkor az életmód coaching Neked való.

Ki tartja?

Pődör-Novák Réka dietetikus, fitness-testépítés edző és life coach – egy személyben.

Mennyibe kerül?

4 alkalom = 4 x 60 perc = 35.000 Ft

Hogyan lehet bejelentkezni?

A bejelentkezéshez kattints ide!